Miluju recepty s minimem ingrediencí! Říká se, že v jednoduchosti je krása, ale jednoduché recepty jsou hlavně chutné! A jak! Avokádová trendy sezóna je pořád v kurzu a jen tak pokrájené, posolené a pocitronované na chlebu je hotový orgasmus, ale teplé avokádo? Jedla jsem ho takhle poprvé a s vajíčkem si sedne "jak prdel na hrnec"! Ideální jako lehká letní večeře nebo předkrm.
Ingredience
- 1 avokádo
- 2 vejce
- sůl a pepř
Postup
Předehřejeme si horkovzdušnou troubu 200 stupňů. Rozkrojíme si avokádo na půl a vyndáme pecku. Do otvoru po pecce vyklepneme vajíčko (pokud je důlek moc malý, pomůžeme si lžičkou). Osolíme, opepříme a dáme péct na 10 až 15 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý komentář!