pátek 1. listopadu 2013

Špagety pomodoro se sójovým granulátem

Tak tento recept je od Dewii (http://dewiibatwoman.blogspot.cz) a sem na blog ho dávám hlavně pro ty, kteří jsou také na koleji jako já. Totiž živit se 5 dní v týdnu těstovinami s kečupem hned hodíte za hlavu, jakmile ochutnáte tento recept! Vaření zabere pouze 20 minut a do těla dostanete určitě větší množství důležitých látek než z kečupu...




Ingredience 
  • bezvaječné špagety (uvařte si tolik, kolik chcete :D)
  • plná hrst sójového granulátu
  • 4 rajčata (plus já ještě přidala malý rajský protlak z Kauflandu, abych měla více omáčky)
  • bazalka nebo můžete zkusit provensálské koření
  • olivový nebo jiný rostlinný olej
  • zeleninový vývar
  • sůl a pepř

Postup
Sójový granulát uvaříme podle návodu v zeleninovém vývaru. V osolené vroucí vodě dáme vařit špagety. Mezitím spaříme rajčata a oloupeme. Na pánvi na oleji necháme podusit rajčata ve vlastní šťávě spolu s protlakem (krásně se nám "rozpadnou"). Osolíme, opepříme, přidáme bazalku a podáváme spolu se špagetami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!