Ingredience (na 1 štrúdl)
- 1 balení listového veganského těsta (zakoupíte v Lidlu)
- 1 hrnek pokrájených jahod
- 2 - 3 oloupané stonky rebarbory
- 4 lžíce kukuřičné strouhanky
- 4 lžíce třtinového cukru
- moučkový cukr na posypání
Popis
Oloupané stonky rebarbory nakrájíme, posypeme 2 lžícemi třtinového cukru a necháme minimálně 15 minut odležet. Rozválené těsto dáme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme kukuřičnou strouhankou, zbylými 2 lžícemi třtinového cukru a poklademe nakrájenými jahodami a rebarborou. Zabalíme (pokud nám to půjde, náplně je hodně :D) a dáme péct na 180 stupňů v horkovzdušné troubě cca 30 minut. Až štrúdl vychladne, před podáváním posypeme moučkovým cukrem.
další z Tvých dokonalých receptů, které určitě zkusím :) Vypadá báječně !!!
OdpovědětVymazat