Ingredience (cca 12 muffinů)
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 2/3 hrnku třtinového cukru nebo agávového sirupu
- 1 hrnek přefiltrované vody nebo rostlinného mléka
- 1/3 hrnku rostlinného oleje
- 1/2 sáčku vanilkového pudingového prášku
- 1 lžička kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
- vypeckované třešně podle potřeby
- nastrouhaná hořká čokoláda (vegan složení)
Postup
Napřed smícháme sypké ingredience (mouka, cukr, pudingový prášek a kypřící prášek) a v jiné míse smícháme mokré (vodu a olej). Obě směsi smícháme, ale nepřemícháme (pucky necháme) a nakonec zamícháme třešně. Naplníme košíčky na muffiny,, navrch dáme třešeň se stopkou a pečeme v předehřáté horkovzdušné troubě na 180 stupňů cca 20 minut. Hned po vyndání z trouby posypeme horkou čokoládou, která se na muffinách nádherně rozpustí.
Páni, ty jsou! :3 Hned bych si dala :)
OdpovědětVymazatjé tak ty vypadají fakt krásně:) povedly se ti!;)
OdpovědětVymazatVypadají parádně! :)
OdpovědětVymazatVypadají naprosto báječně
OdpovědětVymazatÚplně se mi sbíhají sliny, vypadají fantasticky!
OdpovědětVymazat