Ingredience
- 1 podlouhé plato vypeckovaných datlí
- 50 g arašídového másla (nejlépe domácí)
- 10 g kokosu
- 10 g holandského kakaa
- panák rumu
- 1 lžička skořice
- 1/2 lžičky vanilkového extraktu
- špetka soli
- hrst pražených mandlí
Postup
Předehřejeme si horkovzdušnou troubu na 180 stupňů, kam dáme upražit na 5 - 7 minut mandle. Až mandle vychladnout, nasekáme je nahrubo. Datle umeleme v mlýnku na mák (můžete i umixovat, ale mě to vůbec nešlo :D), pak k nim přidáme vanilkový extrakt, kokos, kakao, skořici, arašídové máslo, špetku soli a rum - rozmixujeme. Ze směsi vytváříme kuličky a obalíme v nasekaných mandlích.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý komentář!