Ingredience
- 50 g kešu oříšků / mandlí
- 500 g čerstvých jahod
- 75 g třtinového cukru / agávového sirupu
Postup
Kešu oříšky namočíme přes noc do vody. Ráno vodu slijeme, kešu dáme do mixéru a přilijeme 250 ml čisté vody a rozmixujeme do krémova. Pak přidáme čerstvé jahody a třtinový cukr / agávový sirup a vše dohladka rozmixujeme. Vše nalijeme do umělohmotné nádoby a dáme na 2 hodiny do ledničky. Po dvou hodinách vyndáme, promícháme a dáme do mrazáku. Necháme to tam vždy půl hodiny a po půl hodině vždy směs promícháme (od stran ke středu). Čím více to promícháme, tím je větší pravděpodobnost, že nebudou ve zmrzlině krystalky a bude více nadýchaná.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý komentář!